Sauma on yksi huonosti sisustetuista elementeistä. Laasti voi olla yhtä tärkeä kuin itse laatat, ja näinä päivinä laasti löytyy monista väreistä ja tekstuureista, mikä tarjoaa laajan valikoiman taiteellisia mahdollisuuksia tehdä laatoista todella esteettisiä. Kun markkinoilla on niin paljon vaihtoehtoja, tarkista vanhat laatat ja päättää, että on aika vaihtaa ne. Jos vanha laastisi on sementtipohjaista, sinun on todennäköisesti juotettava ne uudelleen, varsinkin jos vanhaa laastia ei ole kunnolla suljettu. Sementtilaasti on huokoista ja sillä on taipumus imeä kosteutta ja likaa, mikä voi johtaa halkeamiin. Uudelleen injektointi voi olla tarpeen tällaisessa tapauksessa.

Kuinka voit injektoida vanhat nivelet uudelleen?

Hyvä uutinen on, että tehtävä ei ole niin vaikea kuin luulisi. Jos huomaat, että laasti pahenee ja pahenee, ja vaikka haluat vain uudistaa laattojesi ulkonäön, voit suunnitella viikonloppuna ja saada uuden laastin hetkessä! Tämä säästää paitsi uuden laastin levittämistä olemassa olevaan laastiin myös säästää aikaa. Epoksilaasti on erinomainen valinta, koska epoksilaasti on paljon vahvempi kuin muun tyyppinen laasti. B. (sementtilaasti) on. Voit levittää uuden laastin suoraan vanhaan laastiin. Tätä varten tarvitset yhteisen poistotyökalun. Poista työkalulla vanha laasti ja varmista, että se on vähintään 2 mm syvä. Vanhojen liitosten poistamisen jälkeen imuroi lattia niin, ettei pölyä voisi ”häiritä” uutta laastia. Kun olet poistanut vanhan laastin, olet valmis. Ei ole parempaa valintaa kuin epoksihartsilaasti. Epoksiliitos ei sisällä pigmenttejä, jotka z. B. haalistuvat, ja kvartsiyhdistelmän kukin rake on värjätty tasaiseksi, pitkäaikaiseksi. Lisäksi epoksilaasti on saatavana monenlaisina väreinä, mikä avaa sinulle upeita taiteellisia mahdollisuuksia. Epoksilaastimallisto sisältää yli 159 väriä, mukaan lukien klassiset värit, erittäin kromaattiset, pastelliväriset glamourvärit, metallivärit, kimallelisäaineet, lasiliitokset, värilliset lasinivelet ja jopa liitokset, joilla on arvokas kiven kiilto.

Vanhojen nivelten injektointi – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Flooring tiles pavement and house interior decoration., Abstract background.

Jos keraamiset laatat alkavat näyttää vanhoilta ja nuhjuilta ennen kuin luovut ja aloitat uusien laattojen asettamista, harkitse yksinkertaisesti laastin poistamista ja uuden laastin levittämistä. Edellyttäen, että laatat itse ovat hyvässä kunnossa ja silti lujasti liimattu, uusi sauma antaa lattiallesi uuden ilmeen. Se on myös melko yksinkertainen tehtävä. Se ei vaadi erityisiä taitoja, vain vähän aikaa ja oikeita työkaluja ja materiaaleja. Laastin poistaminen laatoista kestää useita tunteja pinnan koosta riippuen, ja uuden laastin levittäminen vie vähemmän aikaa. Tarvittava aika on tietysti pidempi, jos sinulla on suuremmat alueet tai pienemmät laatat, mikä tarkoittaa enemmän saumoja. Mutta voit säästää paljon rahaa tekemällä tämän työn itse. Uudelleenjohto on kaksivaiheinen prosessi, jossa vanha laasti poistetaan ensin värähtelevällä työkalulla (mieluiten) ja kaavalla manuaalisesti. Sekoita sitten uutta laastia ja levitä se laattalle lastalla ja puhdista se sienellä. Kun laasti on kuiva, pyyhi laatat uudelleen.