Sementtiverhon poistaminen ikkunasta. Kuinka poistaa kuivunut betoni ikkunoista

Sementtiverhon poistaminen ikkunasta. Alta löydät kaiken sementtikalvonpoistajasta ja kodin korjaustoimenpiteistä sementtikalvon poistamiseksi ikkunoista ja laatoista. Ikkunat, jotka ovat uuden rakennuksen läheisyydessä, riippumatta siitä, remontoitko tai rakennat taloa, tulisi peittää suojaamaan niitä betoniverholta ja muilta roskilta. Betonin verhon poistaminen lasista voi olla erittäin vaikeaa, mutta se on erityisen vaikeaa, kun tahralla on aikaa kovettua. Betoniverhot voidaan puhdistaa ikkunoista kahdella tavalla. Käytetty menetelmä riippuu siitä, onko betoni tuore ja kovettumaton vai onko se jo kuivunut lasille.

Sementtiverhon poistaminen ikkunasta. Märkä tai tuore sementtikalvo

Ruiskuta ikkunat letkulla useimpien märkä- tai irtonaiset betonijäämät. Tämä pehmentää myös itsepäisiä ja suuria verhoja ja helpottaa niiden pyyhkimistä.

Kasta sieni puhtaaseen veteen. Hiero irtonainen ja pehmennetty betoni lasista.

Suihkuta ikkuna lasinpuhdistusaineella ja kuivaa ikkuna paperipyyhkeillä.

Vanha tai karkaistu betoniverho

Täytä pullo suihkutuslaitteella vedellä ja sekoita noin 2-3 tippaa astiasaippuaa. Splash lasi voitele se ja estää naarmuja.

Ruiskuta saippuaa ja vettä ikkunaan, jotta se kastuu, ja raaputa muovisella lastalla pois ikkunan pehmeä betoni.

Huuhtele ikkuna puhtaalla vedellä letkusta tai ruiskusta. Pyyhi mahdolliset jäännökset betonista.

Jos saippua- ja vesiliuos ei pyyhi betonia helposti, kostuta lasi uudelleen puutarhaletkulla.

Levitä happamaton betoninpoistaja lasille etiketissä olevien ohjeiden mukaisesti. Jotkut poistoaineet ovat aerosoleja, jotka ruiskutetaan suoraan ikkunaan. Muut on laimennettava vedellä, sitten suihkutettava ja hierottava lasille. Varmista, että käyttämässäsi betoninpoistajassa on tarra, joka ilmoittaa, että sitä voidaan käyttää lasilla.

Sementtijäämien poisto. Kuinka poistat sementtikalvon? Pitäisikö sinun poistaa sementtikalvo ikkunoista kemiallisesti tai kotitalouksien korjaustoimenpiteiden avulla? Tai jotain muuta? Kuinka poistat sementtikalvon vahingoittumatta? Poista sementtiverho – lopullisesti. Sementtiverho voidaan poistaa todella nopeasti. Sementtikalvon poisto on itse asiassa loppusiivous remontin jälkeen. Sementtikalvon poistamiseksi todella nopeasti tarvitset vain hyvän valmisteen, joka poistaa sementtikalvon laatoista ja ikkunoista.

Sementtiverhon poistaminen ikkunasta.

Jätä sementinpoistaja lasille valmistajan suosittelemaan aikaan, mutta älä anna lasin kuivua. Kostuta se vesisumulla, jotta liuotin ja betoni eivät kuivu odottaessaan.

Hiero pehmeää betonia ikkunalla sienellä. Pyyhi itsepäinen verhot muovilastalla tai varovasti harjalla pehmeällä jouhella.

Huuhtele ikkuna puutarhaletkulla. Käytä ulkopinnalla työskennellessäsi ruiskun mukana toimitettua pintaa tai kosteaa sientä.

Kun kaikki betoni on poistettu, suihkuta ikkuna lasinpuhdistusaineella ja pyyhi se paperipyyhkeillä.

Luettelo tarvitsemistasi asioista:

Puutarhaletku

sieni

ämpäri

Lasinpuhdistusaineet

Paperipyyhkeitä

Astianpesuaine

vettä

Sumutin

Muovilasta

Keinot betonin poistamiseksi

Harjaa pehmeällä hiuslangalla

Paras ratkaisu kuivan betonin poistamiseksi ikkunoista on käyttää innovatiivista Betoff-Bio -nestettä. Tämä luotettava sementtikalvon poistaja perustuu kasveihin, jotka ovat ystävällisiä esimerkiksi lasille, metallille, maalille, alumiinille, muoville ja puulle. Vuoden 2020 innovaatio on jo löytänyt tiensä tuhansille saksalaisille kotitalouksille. Nestettä voi ostaa osoitteesta betoff.fi.

Sementtiverhon poistaminen ikkunasta
Betonipinnat puhdistetaan parhaiten erikoistuneella Betoff-nesteellä

Varoitus:

Älä koskaan käytä betonin poistamiseen lasista teräsvillaa tai teräviä esineitä, kuten partateriä tai metallilastia. Nämä voivat vahingoittaa lasin pintaa pysyvästi. Vältä lasin puhdistamista suorassa auringonvalossa. Se voi aiheuttaa puhdistusliuoksen kuivumisen ja naarmuuntumisen.