Sementtitahrojen poistaminen luonnonkivestä. Kuinka päätät, onko betonikäytävä korjattava vai vaihdettavako tänä talvena?

Sementtihunnu poistaa luonnonkivestä tehdyt kotihoidot. Talvikausi voi tuoda mukanaan maagisia lumimaisemia; Kylmä aiheuttaa kuitenkin myös vaaran. Tämä pätee erityisesti betonikäytävään. Vaikka se on erittäin kestävä, se voi vaurioitua tietyn ajan kuluessa jään, sateen, lumen, lumen ja mutan nauttimisen vuoksi. Jää voi olla erityisen armoton joillekin ajoteille. Kun päätät ajotien kunnostamisesta tai vaihtamisesta talvisen ukkosmyrskyn jälkeen, sinun on tunnistettava seuraavat merkit, jotta voit päättää, mitä toimia jatketaan.

Sementtitahrojen poistaminen luonnonkivestä. Merkkejä vahingoista on oltava varovainen:

Tietäen kuinka vakava vaurio betonikäytävälle on, on ymmärrettävä miltä vaurioitunut ajotieltä oikeastaan ​​näyttää. Ilmeisimmät varoitusmerkit ovat suuria tai pieniä halkeamia ajotieltä. Nämä halkeamat voivat laajentua ja syventyä, jos olet aiemmin käyttänyt sulatuskemikaaleja ajotieltä. Halkeamat voivat myös syventyä olemassa oleviin halkeamiin johtuen sulaneen lumeen pääsevästä vedestä. Kun lämpötila laskee ja vesi jäätyy jälleen, jää laajenee ja tekee halkeamista vieläkin leveämpiä. Metalliset lumilapat voivat myös vahingoittaa ajotieltä puhdistettaessa irtonaista asfalttia, ellet ole varovainen.

Toinen yleinen ajotien puute on uponnut pinnat tai väliseinät. Ellei maaperää ole valmisteltu asianmukaisesti, betonilla ei ole riittävää tukea ja se on altis kuopalle. Jopa tukeva betoni voi halkeilla ilman asianmukaista tukea ja ilman raskasta lunta / jäätä.

Sementtitahrojen poistaminen luonnonkivestä. Arvioi vahingot

On tärkeää muistaa, että jokainen tapaus on erilainen ja vaatii erilaista lähestymistapaa. On kuitenkin perusteltua, että yli 2 tuuman halkeamat tai kuopat tulisi korvata, ja pienet puutteet olisi korjattava korvaamalla pinta. Sinun on myös otettava huomioon ajotieltäsi ikä. Ikä voi olla ratkaiseva tekijä vahingoittumisalttiudessa, ja se on otettava huomioon arvioitaessa vahinkoja, joita ei ole tapahtunut vain talvikaudella. Nuoremmat ajoradat, jotka jo murtuvat, todennäköisesti eroavat toisistaan, koska niiden uskotaan olevan asennettu väärin, ja ne tulisi tarkistaa välittömästi korjattaviksi.

Sementtitahrojen poistaminen luonnonkivestä. Korjataanko vai vaihdetaanko?

Mikä tärkeintä, on vaikea päättää, onko betonin korjaaminen tai korvaaminen parasta. Vaikka on olemassa perusmerkkejä ja ohjeita, on aina parempi saada mielipide luotetusta ja kokeneesta lähteestä. Vaikka tietyt puutteet ja vauriot saattavat näyttää pieniltä ulkopuolelta, ongelmien lähde voi olla suurempi, jota ei voida nähdä pinnalla. Riippumatta siitä, mitä päätät, panoksesi on erityisen hyödyllinen ja olet valmis koko kaudelle.

Sementti huntu poistaa luonnonkiveä kotiin korjaustoimenpiteitä. Entä kuivatut betoniverhot?

Ajotieltä muutettaessa betoniverhot voidaan luoda tuoreesta betonista. Elementit, kuten ikkunat, autotallin ovet, sisäänkäyntiovet, portit tai niiden vieressä seisova auto, voivat myös likaantua sementillä. Kuivattua sementtiä on vaikea poistaa. Betoni tarttuu pintaan ja sitä on erittäin vaikea poistaa manuaalisesti. Kemikaaleja tarvitaan kuivuneen betonin poistamiseen. Sen ratkaisemiseksi vastaava pinta tulee tyhjentää sille tarkoitetun nesteen kanssa. Ole varovainen suolahappoa ja muita syövyttäviä happoja ja aineita sisältävien nesteiden kanssa. Yritykset poistaa mekaanisesti kuivunut sementti voivat olla tuskallisia. Jokaisen, joka yrittää poistaa kuivunutta betonia mekaanisesti, on odotettava naarmuja pinnalle. Kuivattua betonia poistettaessa on myös ongelmallista, että maali poistetaan betonilla, sikäli kuin se on laskeutunut maalatulle pinnalle. Tietysti markkinoilla on nesteitä, kuten BETOFF, jotka ovat turvallisia maalatuille pinnoille. Kuivatun betonin ikä on kuitenkin otettava huomioon. Betoninpoistaja BETOFF toimii tuoreella betonilla.

Poista kuivunut betoni vahingoittamatta pintaa. BETOFF-betonin irrotin on ihanteellinen tämän tehtävän hoitamiseen.