Kuinka voin poistaa sementtikalvon? Olet rakentanut talon tai remontoinut huoneiston. Miksi et ole onnellinen? Lattiaan, ikkunoihin ja jopa automaaliin tarttuvat betonilika, kalkkikerrostumat tai sementtipalat aiheuttavat päänsärkyä. Älä odota ihmeitä, valitse sopiva aine, joka poistaa kaiken muurauslian. Pese kalkkijäämät ja rakennusseokset ikkunoista ja ovista. Puhdista myös työkalut, koneet ja auto, jonka olet huolimattomasti roiskunut laastilla. Betoff-tuotteet ovat tehokas apu itsepintaisen betonilian puhdistamiseen.

Kuinka voin poistaa sementtikalvon? Neste betonin poistamiseen – vahinkojen pelko

Pelkäätkö, että liuottimet voivat vahingoittaa ovesi ja ikkunasi kehyksiäsi tai marmorisia sisätilojasi? Jos olet valinnut Betoff-tuotteet, pelkosi ovat tarpeettomia. Valmisteemme poistavat muurilian, tunkeutuvat kuivuneisiin massaihin ja hajottavat niiden rakenteet. Betonin liuos tapahtuu ilman happoja tai muita aggressiivisia yhdisteitä, ja betonin verhon tai jopa ruosteen poistaminen eri pinnoilta on todella tehokasta. Maalatuille pinnoille, jotka ovat alttiita vaurioille, muovista, alumiinista tai kumista valmistetuille pinnoille suosittelemme biokonsentraatteja betonin poistamiseen, erityisesti käytännöllinen 1 litran pakkaus suihkutuslaitteella. Tämä poistaa lian pinnoilta, joihin on vaikea päästä.

Kuinka voin poistaa sementtikalvon? Valmistelu betonin liuottamiseksi – mistä sitä voi ostaa?

On olemassa useita vaihtoehtoja – Internetin OLX: stä rautakauppoihin, kuten Castorama tai Polish Baulager PSB – betonin liuottimia voi ostaa mistä tahansa. On kuitenkin syytä käydä verkkosivustollamme, koska ostot Betoff-kaupassa ovat turvallisia ja helppoja, rahastoilla on hyvä maine ja niitä voi ostaa kohtuulliseen hintaan ilmaisella toimituksella. Kaupan tarjous sisältää perusversiossa olevia betoninpoistoaineita, bio- ja Betoff-x-nesteitä. Sementinpoistonesteitä voi ostaa kolmella tilavuudella: yksi, viisi ja 20 litraa.

Nesteet betonipalojen poistamiseksi – tarjous

Tietysti meidän on kysyttävä itseltämme, mitä pääasiassa on puhdistettava, koska lattialaatat, erilainen päällystekivi ja täysin erilaiset ruudut tai laatat vaativat erilaista ainetta betoniverhoa vasten. Laastipaloja on jätetty myös työkaluihin, koneisiin ja auton maalipintoihin. Siksi kannattaa ostaa tiiviste sopivalla kapasiteetilla, joka on tarkoitettu tietyntyyppiselle saastuneelle pinnalle. Suuren remontin jälkeen suosittelemme nesteiden hankkimista tilavuudeltaan 5 ja 20 litraa. Tämä tarkoittaa, että vaurioille kestävät työkalut ja pinnat voidaan puhdistaa kotona. Betoffin biologinen neste puolestaan ​​osoittautuu erinomaiseksi puhdistettaessa elementtejä:

  • kumi
  • muovi-
  • Lasi
  • alumiini
  • kromi
  • marmori
  • lakatut kankaat

Betonipintojen puhdistus – askel askeleelta?

Riittää, että pienet betonipalat ruiskutetaan käytännön ruiskun mukana toimitetulla nesteellä. Kovat, kuivuneet betonikerrokset vaativat intensiivisempää käsittelyä ja tiivistettä voidaan joutua levittämään useita kertoja. Betonilian ruiskuttamisen jälkeen riittää odottamaan kolme minuuttia, jonka aikana neste tunkeutuu kuivattuun massaan ja liuottaa rakenteet sentrifugisesti. Pehmeä sementtitahna voidaan huuhdella helposti vedellä. Uuden talon ikkunat, ovet ja sisätilat välkkyvät nyt puhtaudesta!

Jos haluat poistaa peitetyn lian kalkista ja betonista, soita 0208 – 37768558 tai kirjoita osoitteeseen [email protected].