Betonin poistonesteet. Aika kuluu etkä silti ole päättänyt kunnostaa, vaikka kotiisi sitä tarvitsisikaan? Halvaantako sinua ajatus poistaa betoniverho, pestä kalkkijäämät ja poistaa sementtipöly? Lopeta ajatteleminen siitä ja valitse liuotin, joka toimii sekä betonipaloille että muurattujen seosten roiskeille. Pese kaikki kalkki- ja laastijäämät työkaluista ja koneista sekä auton maalipinnat, jota käytit kipsin ja sementin tuomiseen kotiin. Betoff-tuotteet takaavat tehokkaan tuen myös kovaa, kuivaa betonia poistettaessa.

Betonin poistonesteet. Tuotteet liukenevat sementtiä, mutta ovatko ne turvallisia?

Älä pelkää konkreettisia liuottimia. Ne tulisi kuitenkin valita viisaasti. Monet tunnetuissa rautakaupoissa myynnissä olevista tuotteista sisältävät terveydelle, ympäristölle ja pinnoille, joilta sementti poistetaan, haitallisia happoja. Jotkut konkreettiset poistoaineet on tarkoitettu tiettyihin tarkoituksiin eivätkä ne puhdista kaikkea. Jotkut poistavat laastin, toiset vain kalkkia ja ruostetta. Betoff-konsentraatit, erityisesti ”bio” -variantin, ovat erittäin turvallisia, ja niiden koostumus ilman haitallisia orgaanisia yhdisteitä mahdollistaa nesteen käytön herkillä pinnoilla, jotka on valmistettu muovista, alumiinista, kumista tai maalista.

Betonin poistonesteet – mistä voin ostaa niitä?

Yleinen ongelma käyttäjien keskuudessa on haluttomuus käydä ostoksilla Castoramassa, Mrówkassa tai missä tahansa muussa tämän tyyppisessä rautakaupassa, josta voidaan ostaa betoninpoistajaa. Matka on sinulle liian pitkä tai et vain halua käyttää omaa autoa laastin ja ohuemman kuljetukseen. Tilaa rakennusmateriaaleja ja siivoustarvikkeita verkosta. Jos et ole tyytyväinen olx-tarjouksiin, siirry verkkosivustollemme ja valitse sopiva tuote. Erityisnesteillämme on hyvä maine, ja kohtuullinen hinta ja ilmainen toimitus ovat lisäetu.

Betonin poistonesteet. Nesteet betoniliuokselle – kumpi valita?

On tunnettua, että puulattiat, päällystekivet tai lasi vaativat erilaisia ​​käsittelyjä niiden puhdistuksessa. Sillä välin betonipaloja jää myös työkaluihin, auton maaliin ja kuivuneiden laastin paksuisiin kerroksiin sementtisekoittimessa. Siksi kannattaa ostaa valmisteita, joilla on sopiva kapasiteetti likaantuneen pinnan tyypistä riippuen. Suuren peruskorjauksen yhteydessä on suositeltavaa ostaa 5 ja 20 litran astioita; valikoivaa kunnostusta varten pienempi kapasiteetti riittää. Betoff-neste sopii erinomaisesti puhdistukseen:

 • Lastat
 • Lastalla
 • Tiedostot ja levyt
 • Trimmerit
 • Hiomakoneet
 • Betonin sekoituslaitokset
 • Ajoneuvot betoniseosten kuljettamiseen

Bionestettä puolestaan ​​suositellaan seuraaville pinnoille:

 • kumi
 • muovi-
 • Lasi
 • alumiini
 • kromi
 • kivi
 • samoin kuin maalatuille pinnoille

Betonisaasteiden torjunta-aine – miten sitä tulisi käyttää?

Betonipinnat tulee puhdistaa erikoisvalmisteilla, esimerkiksi Betoff-nesteellä

Jos sementtiä on vähän, riittää, että ongelmalliset alueet suihkutetaan nesteellä, joka on varustettu käytännöllisellä suihkutuslaitteella. Paksut, kuivuneet betonikerrokset saattavat joutua käsittelemään uudelleen ja menettely toistamaan. Yleensä riittää, että odotetaan kolme minuuttia ei-toivottujen sementtirakenteiden ruiskuttamisen jälkeen. Tänä aikana neste tunkeutuu kuivuneiden muurattujen massojen rakenteisiin ja hajottaa niiden sideaineet sentrifugisesti. Liuenneen sementin voi helposti huuhdella vedellä. Jos haluat poistaa kiinteytetyn sementin ja lian, soita 0208 – 37768558 tai kirjoita osoitteeseen [email protected]